palvelut

Yksilövalmennusten yhteistyö alkaa asiakkaan yhteydenotosta, jonka jälkeen asiakas saa täytettäväkseen
ennakkotietokaavakkeen tavoitteista ja tämän hetken tilanteesta. Pohjatietojen ja asiakkaan kolmen päivän ruokapäiväkirjan pohjalta laadin henkilökohtaiset treeniohjelmat ja/tai ruokavalion, jotka asiakas saa käyttöönsä maksettuaan ensimmäisen erän valmennuksesta.

Kysy yritysvalmennusta ja puhujakeikkoja erikseen yhteydenotto -välilehden kautta.

Tutustu palvelujen sisältöön ja hintoihin täällä.

ruokavalio?

Terveellisesti syömisen ei tarvitse tarkoittaa aina vain maitorahkaa! Jos sinulla on joku erityisruokavalio tai kysymys ravinnosta, niin keskustellaan siitä yhdessä ja katsotaan saammeko toiveesi mahdutettua turvallisesti päivän aterioihin. En ole minkään ravintosuuntauksen ehdoton kannattaja, vaan otan mielelläni uusista suuntauksista selvää ja olen avoin keskustelulle. Ruokavalioni perusraaka-aineet ovat tavallisesta kaupasta saatavaa kotiruokaa ja mahdollisimman puhtaita raaka-aineita (ei siis eineksiä), joista asiakas oppii valmistamaan itselleen ateriat tavoite huomioiden. Hyvään kuntoon pääsemiseksi ei siis tarvita purkkikaupalla superfoodeja, kun perusasiat ovat kunnossa.

Tapaamiset?

Treenit, ravintoneuvonta tai mentaalivalmennus järjestetään Pirkanmaan alueella ulkona tai sisätiloissa, esim. asiakkaan kotona, kuntosalilla tai facetimen välityksellä.

Yhteistyösalinani toimii Liikuntakeskus HEI Pirkkalassa, osoitteessa Kurinkantie 12. Mikäli treenit pidetään jollain muulla kuntosalilla, tulee asiakkaan tarkistaa saako salilla treenauttaa salin ulkopuolinen personal trainer ja maksaa mahdollisesti omat + pt:n kulut ko. salille. HEI:llä treenatessa asiakas maksaa vain oman sisäänpääsynsä.

Treenit ja tapaamiset Pirkkalan alueella kuuluvat pakettien hintoihin. Tapaamiset Pirkkalan ulkopuolella sovitaan erikseen ja niistä laskutetaan mahdolliset km-kulut.