Jasmi Qvick

Kuka on Qvick Fitin valmentaja?

Olen Jasmi Qvick, 29-vuotias liikunnan, ravitsemuksen ja kasvatuksen ammattilainen Pirkkalasta. Valmentajana minussa yhdistyy akateeminen tietopohja, aito halu nähdä innostus asiakkaiden kasvoilta ja heittäytyminen läsnäolevasti jokaiseen asiakassuhteeseen ja asiakkaan elämäntarinaan. Minua motivoi asiakkaiden onnistumisien näkeminen. Valmennuspaikkojeni määrä on rajattu, sillä haluan olla hyvin tavoitettavissa ja läsnä jokaiselle asiakkaalle, joka on minut valmentajakseen valinnut.

Qvick Fitin arvot

Henkilökohtaisuus

En tee copy-pastettuja ohjelmia valmennettaville, vaan jokaiselle asiakkaalle luodaan historian, tavoitteiden ja toiveiden pohjalta räätälöity henkilökohtainen ohjelma.

Turvallisuus

Ei ääriratkaisuja tai oikotietä onneen. Jokainen ohjelma ja ruokavalio toteutetaan terveyttä tukien ja tähdäten pysyvään elämäntapamuutokseen. Jos asiakkaan tavoitteena on vielä alkukeskustelumme jälkeen päästä nopeasti pussikeittokuurilla tavoitteeseen, joudun kertomaan että en voi ottaa häntä valmennukseen. Puolestaan, jos asiakas haluaa oppia oikean uintitekniikan, ohjaan hänet asiaan paremmin perehtyneelle kollegalle.

Oma osaamisalueeni on kuntosali- ja kehonpainoharjoittelussa, ravintoasioissa sekä kehon ja mielen yhteistyössä. Valmennuksissani panostetaan liikkeiden turvalliseen toteuttamiseen, terveelliseen ruokavalioon ja levon ja palautumisen huomiointiin asiakkaan kokonaistilanne huomioiden.

Heittäytyminen ja tilannetaju

Vaikka valmennukset toteutetaan terveys edellä, itse treeneissäon silti lupa heittäytyä ja irrotella sekä mennä oman tason mukaisella tavalla pois mukavuusalueelta! Treeneissä ei oteta asioita turhan vakavasti, vaikka tosissaan treenataankin! Haluan luoda turvallisen ilmapiirin, jossa niin asiakas kuin valmentajakin voivat välillä nauraa itselleen. Mikään ei ole noloa, eikä ole olemassa tyhmiä kysymyksiä. Koska asiakas antaa treeneissä 100 prosenttia, lupaan antaa sen myös valmentajana. Haistelen myös tilannetta: jos etukäteen on sovittu jalkatreeni ja asiakas on hyvin väsynyt, niin jalkatreeni saa jäädä odottamaan seuraavaa kertaa ja valitsemme tilalle esimerkiksi rauhoittavan joogan hengitysharjoituksilla.

Kenelle Qvick Fitin palvelut ovat suunnattu?

Minulta kysytään usein, minkälaisia valmennattavia minulla on. Minulla on valmennettavina kaiken ikäisiä miehiä ja naisia. Suurin asiakasryhmä ovat 30–50-vuotiaat naiset ja miehet, jotka haluavat löytää liikunnan ilon, sekä niin aloittelevat kuin edistyneemmätkin kuntosalitreenaajat, jotka haluavat viedä treeninsä ruokavaliolla ja erikoistekniikoilla uudelle tasolle.

Unohtamatta kiireisiä ja ruuhkavuosia eläviä yrittäjiä ja palkansaajia, jotka ovat unohtaneet itsensä työ- ja perhekiireiden keskellä, raskauden jälkeen kuntoon haluavia, painonpudottajia ja kehonmuokkaajia, jotka treenaavat esimerkiksi ideaalinen bikini fitness -fysiikka mielessään omaksi ilokseen.

Valmennuksessani on myös bikini fitness-, body fitness- ja mens physique -kilpailijoita. Usein valmennuksestani ovat saaneet apua myös
useiden vuosien ajan painonsa kanssa jojoilleet. Lisäksi pidän Liikuntakeskus HEI:n tiloissa spinning-, jooga- ja lihaskuntotreenejä urheilujoukkueille ja Liikuntakeskus HEI:n jumppareille.

Koulutus?

Kasvatustieteen maisteri ja luokanopettaja
Sivuaineena sosiaalitieteet ja työelämätutkimus (Tampereen yliopisto) 2010–2015

Rahoitus- ja vakuutusalan ammattitutkinto (Pirkanmaan ammattiopisto) 2013

FAF:n (Fitness Academy of Finland) gym instructor ja personal training -koulutus 2014–2015

Liikuntalääketieteen perusopinnot (Itä-Suomen yliopisto) 2014

Erityispedagogiikan perusopinnot (Helsingin yliopisto) 2016

Fitnessvalmentajakoulutus (Suomen urheiluopisto), valmistuminen talvella 2018

Lisäksi lukuisia erilaisia liikuntaan ja hyvinvointiin liittyviä kursseja.

meriitit fitness-urHEILUSSA?

1.sija IFBB bikini fitness +168cm SM-karsinnat 2013

3.sija IFBB bikini fitness +168cm SM-kilpailut 2013

7.sija IFBB bikini fitness +168cm Pohjoismaiden mestaruuskilpailut 2013

10.sija IFBB bikini fitness +170cm Arnold Classic Europe

13.sija IFBB bikini fitness +172cm Arnold Amateur USA

Löysitkö sivuilleni muista yhteyksistä?

Olen Pirkkalan kunnan kunnanvaltuutettuna ja kunnanhallituksen jäsenenä kaudella 2017–2021. Toimin luottamustehtävissä Pirkkalan kokoomusnaisten puheenjohtajana 2017 ja Fitnesstä hyvällä sykkeellä -hallituksen puheenjohtajana 2013–2017.

Myös näissä asioissa voit ottaa yhteyttä minuun yritykseni sähköpostiin tai puhelinnumeroon.