Jasmi Qvick

jasmi_4.jpeg

Olen Jasmi Qvick, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmentaja ja asiantuntija. Minulla on pitkä valmennuskokemus ihmisten fyysisen ja psyykkisen kunnon valmentamisesta, lukuisia tyytyväisiä ja pitkäaikaisia asiakassuhteita sekä alan koulutus niin ihmismieleen, kuin liikunta- ja ravintoasioihin. Yrittäjänä olen näiden teemojen parissa toiminut vuodesta 2014.

Koulutukseltani olen kasvatustieteen maisteri, FAF:n lisensoitu personal trainer ja olen käynyt useita hyvinvointiin ja hyvinvointiin liittyviä koulutuksia (mm. liikuntalääketieteen opinnot). Kilpailin vuosina 2013-2015 fitnesslajeissa, joista muistona minulla on mm. bikini fitnessin SM-mitali vuodelta 2013 ja kansainvälisiä kisakokemuksia, joista ikimuistoisin on urani lopetus Arnold Classic USA:ssa 2015. Olen myös valmentanut fitnessurheilijoita aina SM-mitaleille asti.

Tällä hetkellä valmennan ihmisiä erilaisilla taustoilla ja tavoitteilla. Osaamisaluettani ovat erityisesti elämäntapamuutokset, painonpudotus, ravintoasiat, lihaskuntoharjoittelu sekä mentaalivalmennuksen yhdistäminen kunto- ja ravintovalmennukseen. Valmennusfilosofiassani asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi ja elämän eri osa-alueiden tasapaino ovat puntarin lukemia tärkeämpiä. Yksilövalmennusten lisäksi minulta voi tiedustella myös yritysvalmennuksia ja puhujavierailuita.

Itselleni tärkeitä liikkumisen muotoja ja hyvinvointia tuovia aktiviteetteja ovat nykyisin luonnossa liikkuminen, jooga, suppailu, avantouinti ja kannustan asiakkaitakin kokeilemaan erilaisia tapoja liikuttaa kehoaan.

Elämän ei tarvitse olla pelkkää kuntosalitreeniä ja maitorahkaa, jos se ei sovi sinulle!

Kysy yritysvalmennusta ja puhujakeikkoja yhteydenotto -lehden kautta.

Tutustu palveluihin ja hinnastoon.