Yrityksille URHEILUSEUROILLE, POLTTARIPORUKOILLE SEKÄ LASTEN JA NUORTEN TAPAHTUMIIN

Tarjoan yrityksille ja kaveriporukoille luentoja sekä teemailtoja, naisteniltoja ja tietoiskuja liittyen terveyteen, ravintoon, liikuntaan, hyvinvointiin, motivaatioon ja tavoitteisiin.

Räätälöin paketit aina yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaan ja ne voivat sisältää muun muassa luentoja, ryhmätreenejä, liikuntaa, rentoutusharjoituksia, improvisaatio- ja draamaharjoituksia.


Olen työskennellyt aikaisemmin kuusi vuotta finanssialan yrityksessä myyntipuolella ja tässä työssä minua alkoi kiinnostaa itsensä johtaminen, motivaatio, tavoitteet, stressinhallinta ja hyvinvoinnin vaikutus tuloksien tekemiseen. Olen myös lukenut sivuaineenani yliopistossa työelämätutkimusta.

Olen opiskellut Tampereen yliopistossa luokanopettajaksi ja kasvatustieteiden maisteriksi sekä opettanut kolme lukuvuotta 15–16-vuotiaita nuoria sekä tehnyt sijaisuuksia ja lastenoikeuksien lähettiläs -vierailuja Plan Suomen aluekoordinaattorina kaikenikäisten lapsien ja nuorien kanssa. Nuorempien lapsien kanssa olen työskennellyt HopLopin vuoropäällikkönä. Tällä hetkellä vedän nuorille urheilujoukkueille, kuten jääkiekkoilijoille ja jalkapalloilijoille jooga- ja spinningtunteja. Lasten ja nuorten terveyden edistäminen on siis todella lähellä sydäntäni!

Lisää workshopeista löydät sivulta:


Ota yhteyttä ja kysy lisää!
jasmi.qvick@qvickfit.com