Fitnessurheilijoiden kisavalmennus

Olen Suomen fitnessurheilu ry:n virallinen fitnessvalmentaja ja käynyt Suomen uhreiluopiston sekä fitnessurheilu ry:n 1-tason fitnessvalmentajakoulutuksen Vierumäellä.

Toimin Team HEI:n fitnesskilpaurheilijoiden fitnessvalmentajana. Team HEI sitoutuu Fitnessurheilury:n tiimisopimukseen ja valmentajan antidopingsopimukseen.

Kuvateksti

Fitnessurheilijoiden kilpailuvalmennus

Kilpailuvalmennus rakennetaan aina urheilijan tarpeiden mukaan, joten valmennukselle ei ole olemassa yleispätevää pakettia ja hintaa. Valmennukseen on mahdollista sisällyttää yhteistreenejä, poseeraustreenejä, kuntotsekkaustapaamisia, mentaalivalmennusta ja apua kisalookin suunnitteluun. Pirkanmaan ulkopuolella asuville voidaan toteuttaa myös osittainen online-valmennus.

Ota yhteyttä, kerro itsestäsi ja suunnitellaan sinulle yhdessä optimaalisin ratkaisu!


Fitnessvalmentajana päätehtäväni on saada sinut erottumaan muista ja loistamaan lavalla omana itsenäsi! Kunnon pohjatyö fysiikan kanssa, sinulle parhaiten sopivat asennot ja poseeraukset, erottuva esiintyminen, kisalookin suunnittelu ja henkisten voimavarojen huomioiminen ovat yhdessä merkittävä osa kisapreppiä.

Otan vain rajatun määrän valmennettavia kisavalmennukseeni, mikä mahdollistaa osallistumiseni aktiivisesti jokaisen kilpailijani valmisteluihin kisamatkoilla ja takahuoneissa. Kuten kaikki Qvick Fitin ohjelmat, suunnitelmat tehdään aina yksilöllisesti, ei tiimin yhteisenä massatuotantona.

Kerro itsestäsi ja kilpailutavoitteistasi Jasmille (p. 044 526 7857) tai Liikuntakeskus HEI:n Kim Keskimäelle (p. 040 580 2897)